onsdag 4 mars 2009

VI HAR FÅTT NOG!Tittade precis på uppdrag granskning. Den stora hycklaren Anders Borg kritiserar banker som tar stora risker och sedan tar ut bonusar medans statliga verk som första, andra, tredje och fjärde AP-fonden betalar ut dubbla bonusar medan de gör förluster på tiotals miljarder kronor och utarmar våra redan fattiga pensionärer. Något som är väldigt lätt i detta läge är att säga att detta är pga moderaternas politik och man har också en poäng i det, men det man får tänka på är att många som sitter i dessa styrelser som badar i bonusar medans folket blir fattigt är framstående socialdemokrater så de är lika goda utsugare de också. Rött och blått på ytan är när man skrapar lite grann bara jävligt blått.
Samtidigt har Metall gått med på att sänka deras medlemmars löner till 80% mot att de får behålla jobbet medans tjänstemännen står på sig och blankt säger nej, och vem kan klandra dom, de klarar sig säkert bra på deras bonusar.
De rika grisarna blir rikare och de fattiga arbetarna blir fattigare.
De palestinska araberna blir dödade och de rasistiska israelerna bygger ännu fler hus medans de raserar det sista som är kvar av Palestina.

VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ OSS!?!

NÄR FAN HAR VI FÅTT NOG AV ATT FÅ BORGARKUKEN UPPKÖRD I ALLA HÅL!

UPP TILL KAMP KAMRATER!

Fred Åkerström - Kapital /zshare

Kofia - Leve Palestina /zshare

Knutna Nävar - Arbetarbröder /zshare

P.S. Nu ska jag be lite grann....

Inga kommentarer: